Πέμπτη, 22 Αύγουστος 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΣΥΛΛΟΓΗ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι, για την θερινή περίοδο, η συλλογή ογκωδών αντικειμένων (οικιακές και ηλεκτρικές συσκευές, παλιά έπιπλα, ξύλα, κουφώματα, στρώματα, κλπ), καθώς και υπολειμμάτων κηπουρικών εργασιών (κλαδιά, φύλλα, χόρτα, γκαζόν, χώματα, κλπ), που τοποθετούνται πέριξ των κάδων απορριμμάτων, θα γίνεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Για τη διασφάλιση της αισθητικής εικόνας του νησιού και την αποφυγή δημιουργίας εστιών μόλυνσης, παρακαλείσθε όπως τοποθετείτε τα ογκώδη αντικείμενα και τα υπολείμματα κηπουρικών εργασιών, προς συλλογή, πλάι σε σημεία που είναι τοποθετημένοι κάδοι απορριμμάτων, αργά το βράδυ της Δευτέρας ή της Πέμπτης και το αργότερο έως τις 08:00 το πρωί, της Τρίτης ή της Παρασκευής αντίστοιχα.

Για τους οικισμούς Ατσίτσα, Αχίλλι, Κυρά Παναγιά, Νύφι, Πεύκος, Τραχύ, απαιτείται προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με την υπηρεσία καθαριότητας.

Τηλέφωνο: 2222092699

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 27 επισκέπτες και κανένα μέλος

Όροι Χρήσης

Το σύνολο του περιεχομένου και των παρεχόμενων υπηρεσιών αυτού του δικτυακού τόπου διατίθεται στους επισκέπτες και τους χρήστες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση και ενημέρωση.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχείο Σκύρου
Χώρα Σκύρου, 34007
Tηλ. +(30) 22223-50300
Fax +(30) 22220-91716
dimoskirou@0888.syzefxis.gov.gr